Logo ontwerp

Het logo is je paradepaardje

Het belang van een logo

Je  beeldmerk is het symbool van jouw merk en hoewel het niet te veel ruimte in beslag neemt, heeft het een zeer krachtige uitstraling. Het roept onbewust bij mensen een emotionele reactie op die kan aanzetten tot actie. (aankoop door klant)

Je logo moet overal zichtbaar zijn, zowel online als in de echte wereld. Het moet zichtbaar zijn op sociale media, video’s, e-mailhandtekeningen , fysieke producten en meer.

Het is het uithangbord van je bedrijf, winkel, organisatie of stichting

Logo’s zijn er niet enkel voor grote bedrijven, elk bedrijf dat wilt opvallen, zich wilt onderscheiden kan de herkenbaarheid een enorme boost geven

Sterker, juist voor een kleine of middelgrote onderneming kan het de herkenbaarheid een enorme boost geven.

 

Het draagt in hoge mate bij aan de herkenbaarheid van je organisatie.

Het weerspiegelt waar jij voor staat.. De gekozen design moet passen bij je bedrijf of winkel.

Wij hechten daarom veel belang aan het ontwerpen van je logo.

Het proces om er een te maken vereist wat denkwerk en kennis. Ontdek onze mogelijkheden.

Het maken van een logo is echter geen eenvoudig, gemakkelijk proces en het is afhankelijk van veel factoren, van lettertypen tot kleuren en meer. Wij willen je de tijd besparen om zelf een logo te ontwerpen en gaan op een professionele manier aan de slag voor je. Alle ins en outs van lettertypes tot kleurbeheer beheersen wij en volgen ook de actualiteit daarvan op.

logo ontwerp

Het logo ontwerp

Een goede logo vertelt in één oogomslag waar u voor staat.

 

Het is je visitekaartje, de vlag op je schip.

Het is je uithangbord waar mensen op af komen omdat ze herkennen wie je bent, en waarom ze met je zaken willen gaan doen.

Onderschat niet wat de kracht is van een goed logo. Wij doen zeker niet, en willen daarom graag flink aan de slag om je een unieke uitstraling te verkrijgen.

Dat kan figuratief of abstract.

In deze tijd is een mooie logo ‘onbetaalbaar’. Het betaald zich vanzelf terug. Het is alom aanwezig. Het vertegenwoordigt je overal waar je je toont. Op je website, bij vertoningen in Google, social media en in de contacten die je legt via de diverse kanalen. Het bepaalt je herkenbaarheid.

 

Het spreekt vanzelf dat wij diverse stijlen hanteren, net als bij de website. Tenslotte dient alles met elkaar geïntegreerd te zijn. Kies je voor een minimalistische stijl hoort daar een bijbehorend logo. Dat geldt uiteraard voor elke stijl die u kiest.
Dat kan figuratief of abstract zijn.
Er zijn op het internet diverse logo-makers, vaak gratis die u in staat stellen er zelf één te maken. Al deze logo-makers gaan uit van standaard templates, waardoor het lastig is om je te onderscheiden.

 

Wil je een professionele uitstraling kan bent je bij ons op de juiste plaats.

De stijl bepaalt de uitstraling

Een logo is een onderdeel van je imago.

 

De beelden die samenkomen om de stijl en je persoonlijkheid over te brengen op je potentiele klanten.

Het vertelt veel over waar je bedrijf, je winkel, je organisatie of je stichting voor staat. 

Het eerste wat van belang is om te bepalen welke uitstraling je wilt hebben. Deze moet uiteraard geïntegreerd zijn met de rest van je huisstijl, je bedrijf of je winkel. 

Je logo, je website en je bedrijfs- en/of winkelinrichting vergroten de herkenbaarheid bij je (potentiele) klanten. Dit geeft vertrouwen om met je zaken te gaan doen en je producten of je diensten bij je af te gaan nemen.

Samen onderzoeken wij met je wat je wensen zijn en welke uitstraling je voor ogen heeft.

Het logo aanpassen

Heb je een prima logo waar je vertrouwd mee ben, ben je natuurlijk niet verplicht deze te veranderen.

Wat goed is moeten we koesteren.

Je kan er ook voor kiezen deze te veranderen, aan te passen aan deze tijd (mocht dat nodig zijn) en toch blijvend herkenbaar..

Heb je een logo en wil je deze sowieso niet veranderen, natuurlijk geen probleem. We kijken samen hoe we je website afstemmen met je huidige stijl. Creativiteit gewaarborgd.

Je hebt een logo en wilt deze behouden, maar deze is nog niet gedigitaliseerd, ook geen probleem.

Wij digitaliseren graag je logo, zodat je deze kan dan toepassen op je website,  je social media platforms en je email toepassing